w00tzorz656 Backer Posts: 14 Registered: 10/22/2020
w00tzorz656
# 1 - Posted on 1/6/2021 15:14:36

I noticed that when I add a tag (both in bulk and manually) if I don't press, "enter" before pressing, "done" it seems to save an invisible tag to the game that you can't delete. Because although the system says that game doesn't have a tag it will still popup when I filter for, "games with tags".

I also seem to have this issue if I add a tag to a game and then remove it, it still shows that there is no tags but it will still popup when I filter for tags.

Let me know if anybody else noticed this or if there is a fix that anybody knows of.

Thanks

dhobo Curator Backer Posts: 1794 Registered: 1/5/2015
darwinsocialism
# 2 - Posted on 1/7/2021 16:34:07

Interesting. I played around with this and can confirm I was able to replicate this bug.

For moho_00's reference, Fester's Quest in my collection should be experiencing this issue if you want to see an example of what's going on.

w00tzorz656 Backer Posts: 14 Registered: 10/22/2020
w00tzorz656
# 3 - Posted on 1/8/2021 5:58:53

I played around with it a little more and found out that the invisible tags DO get removed but you have to wait several hours for them to do so. Which means that there might be a syncing issue somewhere.

moho_00 Curator Backer Posts: 5116 Registered: 6/10/2011
moho_00
# 4 - Posted on 1/8/2021 12:36:10

I know what's happening here and it'll be fixed in the next release. If you edit a game, it would cause the "empty" tags to be removed.

w00tzorz656 Backer Posts: 14 Registered: 10/22/2020
w00tzorz656
# 5 - Posted on 1/8/2021 21:00:04

Ah, thanks for the input glad to hear it will be addressed.
It doesn't really bother me too much since there is a work around, just thought I would point it out.

Helpful as always.

moho_00 Curator Backer Posts: 5116 Registered: 6/10/2011
moho_00
# 6 - Posted on 1/8/2021 21:57:27

No problem, it should be fixed now!

w00tzorz656 Backer Posts: 14 Registered: 10/22/2020
w00tzorz656
# 7 - Posted on 1/11/2021 14:23:32

I tested it and it looks like it is good to go.

Thanks