XxThundaxX Posts: 25 Registered: 2/24/2019
XxThundaxX
# 1 - Posted on 4/22/19 6:14:24

I believe this is an actual bug and isn't just happening to me but I could be wrong...
When saving an edit to a forum comment, the edit is saved perfectly but the user is sent an an error screen. Instead of the error screen the forum thread's page should be refreshed to show the new edit.
Not an integral issue but should hopefully be a quick fix too.

XxThundaxX Posts: 25 Registered: 2/24/2019
XxThundaxX
# 2 - Posted on 4/22/19 6:18:33

Also a separate bug I just found: When on another user's page, clicking "My profile" in the top right corner of the site seems to reload that user's page, and not load your own page.

dhobo Curator Backer Posts: 1649 Registered: 1/5/2015
darwinsocialism
# 3 - Posted on 4/22/19 14:51:29

Last time I edited a comment in one of my posts was about a week ago without issue. Let's see if I can replicate your error... and nope, not getting an error screen. Sounds like it could be something specific to you.

Does the error persist after reloading your browser or anything like that?

Second bug is definitely a bug though!

Post Edited on 4/22/19 14:54:33
moho_00 Curator Backer Posts: 4113 Registered: 6/10/2011
moho_00
# 4 - Posted on 4/23/19 12:06:22

I think the post edit bug has something to do with the location of the post in a thread. Do you know which thread / post you were editing when you ran into the error?

Agreed, the second one is a bug and will be fixed in the next release.

jwcooley Curator Posts: 922 Registered: 2/28/2014
jwcooley
# 5 - Posted on 4/24/19 1:35:48

I actually had it happen on the Add Game forum. Every time I'd edit my comment on there for the stuff I recently asked to be added (the edit was to remove each time I added a game to the inventory), it would throw an error for me as well.

Post Edited on 4/24/19 1:36:32
moho_00 Curator Backer Posts: 4113 Registered: 6/10/2011
moho_00
# 6 - Posted on 4/26/19 18:42:44

I think what's happening is over time posts are removed, primarily due to account deletion requests (but also a little bit of spam). That ultimately leaves gaps in post numbers (it's very noticeable on the Add Game thread that @jwcooley mentioned) and the site wasn't accounting for that when it tried to send you to the correct page after editing a post. I've changed the logic up a bit so the gaps no longer matter for the purposes of post-edit redirection.

I also fixed the My Profile bug. Both of these will go out with the release later this weekend!

XxThundaxX Posts: 25 Registered: 2/24/2019
XxThundaxX
# 7 - Posted on 4/29/19 10:09:02

Yep thank you @moho_00 @dhobo and @jwcooley , sorry i couldn't reply earlier but mine was the add game forum too.